Ajatuksia kuluttajan kohtaamisesta

  • 23.09.2020
None

Kuluttajia pitää sitouttaa brändiin sekä fyysisessä että digitaalisessa maailmassa, ja tämä tarkoittaa saumattoman kuluttajakokemuksen rakentamista hyllystä / pakkauksesta tuotemerkkikohtaisiin digitaalisiin palveluihin.

Fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistäminen on Package Median ytimessä, ja mikä tärkeintä, voimme tukea asiakkaita konseptoinnista, tuotantoon sekä logistiikkaan, kaikki yhdeltä luukulta-periaatteella.

Monissa tapauksissa, kun fyysinen pakkaus yhdistetään digitaalisiin palveluihin, täysin uudet haasteet nousevat esiin.

Pakkauksen muotoilun uudistaminen voi olla melko helppoa, brändikohtaisten digitaalisten palveluiden tai yhteisöjen kehittäminen on jo vaikeampaa ja olemassa-olevan toimitusketjun saaminen palvelemaan lisääntyviä uusia formaatteja ja kanavia on erittäin haasteellista.

Kuten niin monissa uusissa liiketoimintamalleissa, etenkin teknologiavetoisissa, jokaisen brändin on ensin ajateltava arvolupaustaan ja vasta sitten lähdettävä kehittämään ja hyödyntämään uutta teknologiaa.  

Vastaus MIKSI MEIDÄN BRÄNDI - kysymykseen pitää olla kristallinkirkas. Kun arvolupauksen ydin on selvillä, kaikki muu seuraa.  

Jos tarvitset puolueetonta sekä asiantuntevaa sparrauskumppania, myös yllä olevaa ydintä koskien, ota meihin yhteyttä niin keskustellaan.

Ajatuksia?

Terveisin,

Niklas

Meille myönnetyssä Euroopan aluekehitysrahaston hankkeessa kehitettiin PackageMedian digitaalisen painamisen ja digitaalisten palveluiden yhdistelmän etuihin perustuvan tarjooman tuotteistamista ja palvelukuvauksia kansainvälisen kasvun edellyttämiseksi.

Meille myönnetyssä Euroopan aluekehitysrahaston hankkeessa kehitettiin PackageMedian digitaalisen painamisen ja digitaalisten palveluiden yhdistelmän etuihin perustuvan tarjooman tuotteistamista ja palvelukuvauksia kansainvälisen kasvun edellyttämiseksi.